Esittelijäverkosto

Valitse koulutusohjelma

Hae koulutusohjelmaa

Kandiohjelmat

Maisteri- ja lisensiaattiohjelmat

Palauta oletusarvoihin

Tahdotko oppia työelämässä tärkeitä vuorovaikutustaitoja? Haluatko päästä vaikuttamaan Helsingin yliopiston tai oman alasi/koulutusohjelmasi näkyvyyteen lukiolaisten ja opojen keskuudessa?

Helsingin yliopiston esittelijäverkoston jäsenenä pääset

  • pitämään esittelyjä lukioissa ympäri maan
  • toteuttamaan osaltasi muita yliopiston hakijamarkkinointitapahtumia (Koe kampus!, Studia-messut, jne.)

Lukiot tilaavat esittelyt hakijapalveluilta, mutta esittelijäverkoston jäsenet ja järjestöt voivat sopia lukioiden kanssa esittelyistä myös itse. Esityksen kesto on yleensä 30–75 minuuttia, ja ne pidetään joko yksin tai pareittain. Esittelyissä kerrotaan yliopistosta yleisesti omien opiskelukokemusten kautta, ja esittelyä varten on käytössä valmiiksi tuotettua materiaalia. Esittelyjä pidetään vuodessa ympäri Suomen n. 200 kpl.

Esittelyistä maksetaan 30 euron palkkio, minkä lisäksi myös matkakulut korvataan. Palkkio maksetaan vain koulutuksen käyneille verkoston jäsenille.

Esittelijäverkoston jäseneksi pääset osallistumalla muutaman tunnin mittaiseen koulutukseen. Koulutuksia järjestetään vuodessa noin 3 kpl, seuraava ensi syyskuussa. Koulutuksista ilmoitetaan myös Opiskelijan ohjeissa. Koulutuksesta valmistuu maaliskuun aikana tallenne, johon tutustuttuaan opiskelija voi myös saada palkkion pitämästään lukioesittelystä. Kaikille esittelijän työstä kiinnostuneille suositellaan kuitenkin osallistumista kasvokkain tapahtuvaan koulutukseen.