Gradu valmiiksi -stipendit

Valitse koulutusohjelma

Hae koulutusohjelmaa

Kandiohjelmat

Maisteri- ja lisensiaattiohjelmat

Tohtoriohjelmat

Palauta oletusarvoihin

Stipendi on tarkoitettu maisterin opinnäytetyön loppuvaiheessa olevalle opiskelijalle. Tarkoituksena on edistää opinnäytetyön valmistumista tarjoamalla työskentelylle intensiivijakso Helsingin yliopiston Hyytiälän, Kilpisjärven, Lammin, Tvärminnen tai Värriön tutkimusasemalla.

Stipendiä voi hakea Helsingin yliopiston perustutkinto-opiskelija, joka ei ole tätä stipendiä aiemmin saanut. Stipendiä haetaan yhdeksi viikoksi ja se sisältää majoituksen ja täysihoidon tutkimusasemalla.

Haku tapahtuu hakujärjestelmä Aavan kautta. Haku on kaksi kertaa vuodessa keväällä ja syksyllä. Seuraava haku on toukokuussa 2018, haku avautuu tiistaina 8.5.2018 klo 9 ja sulkeutuu torstaina 24.5.2018 klo 15. Tällä hakukierroksella voit hakea stipendiä käytettäväksi heinä–joulukuussa 2018. Stipendipäätöksistä ilmoitetaan hakijoille noin 3–4 viikon kuluttua hakuajan päättymisestä ja stipendiaattilistat toimitetaan tutkimusasemille.

Stipendiaatin on varattava majoitus suoraan tutkimusasemalta sekä hoidettava matkajärjestelynsä ja matkakulunsa itse. Stipendiaatti on itse yhteydessä tutkimusasemalle tarkan ajankohdan sopimiseksi – kannattaa muistaa, että asemilla voi olla tiettyinä aikoina ruuhkahuippuja (toukokuusta syyskuulle), jolloin stipendiaatteja ei välttämättä mahdu asemille. Stipendi täytyy käyttää sen ajanjakson aikana, jolle se on myönnetty.

Löydät lisätietoa palveluista tutkimusasemien verkkosivuilta: