Hae tuutoriksi!

Oletko yhteistyökykyinen, aktiivinen ja vastuuntuntoinen opiskelija ja kiinnostunut saamaan kokemusta ryhmänohjaajana? Haluatko tutustua uusiin ihmisiin ja kansainvälistyä kotiyliopistossasi? Oletko kiinnostunut uusien opiskelijoiden auttamisesta opintojen alkuun?

Tuutorin tehtävä

Tuutorina sinulla on tärkeä rooli uusien opiskelijoiden vastaanottamisessa ja heidän sitouttamisessaan yliopistoyhteisöön ja opintoihin. Tuutorina toimit ryhmänohjaajana ja olet osa yliopiston ohjausjärjestelmää yliopiston henkilökunnan kanssa. Tuutoroinnista maksetaan pienimuotoinen palkkio. Ensimmäistä kertaa tuutorina toimiessasi saat myös opintopisteitä koulutuksesta.

Kiinnostuksen kohteistasi riippuen voit keskittyä uusien kotimaisten opiskelijoiden tuutorointiin, tuutoroida uusia kansainvälisiä vaihto- ja tutkinto-opiskelijoita tai ryhtyä liikuntatuutoriksi ja innostaa uusia opiskelijoita liikunnan pariin.

Millaisia tuutoreita haetaan?

Tuutoreiksi haetaan innostuneita, vastuullisia ja toimeliaita opiskelijoita, jotka ovat kiinnostuneita ryhmänjohtamisesta. Tuutorina tunnet jo talon tavat, mutta kaikkea sinun ei toki tarvitse etukäteen osata ja tietää, vaan tiedekunnat kouluttavat kaikki tuutorit työhönsä.

Miten tuutoriksi haetaan?

Tuutorihaku alkaa 29.1.2018 klo 9.00 ja päättyy 12.2. klo 15.00. Voit hakea tuutoriksi Aava-järjestelmän kautta. 

Haku liikuntatuutoriksi

Innostaako liikkuminen sinua, ja haluatko innostaa fuksitkin liikkumaan? Hae liikuntatuutoriksi!

Liikuntatuutoroinnin tarkoituksena on tutustuttaa fukseja opiskelijaliikuntaan – niin UniSportin tarjontaan kuin omatoimisiin liikuntamahdollisuuksiin. Tavoitteena on innostaa fuksit myös liikunnalliseen elämäntapaan opiskelukiireiden keskellä. Vaatimuksia huippukunnosta tai valmentajakoulutuksesta ei ole vaan riittää, että haluat tehdä uusien opiskelijoiden fuksisyksystä liikkuvampaa ja hauskempaa!

Liikuntatuutoreille järjestetään koulutusta tapahtumien järjestämiseen ja suunnitteluun. Pääset tutustumaan myös muihin liikuntatuutoreihin, joiden kanssa voit tehdä yhteistyötä. Yhteistyökumppanina on UniSport, joka tarjoaa tuutoreille ilmaiseksi tiloja, ohjattuja vuoroja sekä mahdollisesti myös rahallista tukea muualla kuin UniSportin tiloissa tapahtuvaan liikuntaan.

Liikuntatuutorilta vaaditaan motivaatiota toimia tuutorina sekä halua järjestää 5 liikunnallista tapahtumaa fukseille. Liikuntatuutoroinnin esteenä ei ole toimiminen samaan aikaan tavallisena tuutorina. Liikuntatuutoroinnista saat palkkioksi 6 kuukauden kausikortin UniSportille. Lisäksi järjestettyäsi 5 tapahtumaa ja raportoituasi kokemuksistasi, saat palkkioksi toiset kuusi kuukautta. Jos sinulla on jo UniSportin kausikortti, palkkio lisätään kautesi perään.