Lukuvuosi-ilmoittautuminen ammatillinen jatkokoulutus

Valitse koulutusohjelma

Hae koulutusohjelmaa

Kandiohjelmat

Maisteri- ja lisensiaattiohjelmat

Tohtoriohjelmat

Palauta oletusarvoihin

Lukuvuosittainen Ilmoittautumisaika on 1.5.-31.8.2017. Ammatillista jatkokoulutusta suorittavien tulee ilmoittautua joko läsnä olevaksi tai poissaolevaksi jokaisena lukuvuonna.

HUOM! Lukuvuosi-ilmoittautuminen on viety rekisteriin automaattisesti opinto-oikeuden myöntämisen yhteydessä niiden osalta, jotka ovat jo aiemmin olleet Helsingin yliopistossa kirjoilla mutta eivät ole vielä läsnä olevia (edellyttäen, ettei rekisterissä ole voimassaolevia perustutkinnon opinto-oikeuksia, jotka vaativat ylioppilaskunnan jäsenyyden).

Jatkossa tulee tehdä vuosittainen läsnä-/poissaoloilmoittautuminen WebOodissa . Jos se ei onnistu, voit lähettää ilmoituksen läsnäolon tekemiseksi sähköpostitse tiedekuntaan (meilahti-student(at)helsinki.fi) Muista ilmoittaa nimesi, opiskelijanumerosi/ henkilötunnuksesi ja erikoisala sekä mahdollisesti muuttuneet yhteystietosi.

HUOM! Lukuvuosittainen läsnäolo-ilmoituksen tekeminen on tärkeää, jotta yliopiston käyttäjätunnus pysyy voimassa.

Ylioppilaskunnan jäsenyys

Jatko-opiskelija voi halutessaan liittyä Helsingin yliopiston ylioppilaskunnan jäseneksi maksamalla ylioppilaskunnan jäsenmaksun läsnäoloilmoituksen yhteydessä. Jatko-opiskelija ei kuitenkaan saa ylioppilaskuntaan kuuluessaan samoja etuja kuin perusopiskelija (YTHS:n terveydenhuoltopalvelun käyttö sekä matka-alennukset eivät kuulu jatko-opiskelijan etuihin).

Pelkällä jatko-opiskelija-statuksella ja lukuvuosi-ilmoittautumisen tehneenä voit kuitenkin saada esim. edun liikuntapalveluista tai huomattavan alennuksen esim. ulkom.koulutustilaisuuksien osallistumismaksuista.

Tätä varten tarvitset opiskelutodistuksen (suomi/ruotsi/englanti), joita saat kaikkien kampusten opiskelijapalveluiden pisteistä.