Matemaattis-luonnontieteellisen tiedekunnan valinnaiset opinnot

Alla on lueteltu valinnaiset opintokokonaisuudet, joita voivat opiskella muutkin kuin koulutusohjelman omat opiskelijat. Lisätietoa kokonaisuuksista löydät WebOodista.

Tietoa mahdollisista rajoituksista oman tutkintosi valinnaisiin opintoihin löydät WebOodista koulutusohjelmasi opinto-oppaasta tai ohjeesta Tutkintoni rakenne ja laajuus.

Huom! Ohjeiden ja WebOodin välistä yhteyttä rakennetaan. Jos päädyt valinnaisen opintokokonaisuuden linkistä WebOodiin sivulle, jonka alalaidassa lukee "ei opetusta WebOodissa" ja "ei tenttejä WebOodissa", etsi sama opintokokonaisuus WebOodin opinto-oppaasta nähdäksesi todellisen tilanteen.

Kandiohjelmien tarjoamat opinnot

Fysikaalisten tieteiden kandiohjelma

Opettajaopiskelijat, jotka suorittavat matematiikan/fysiikan/kemian toiseksi opetettavaksi aineekseen, suorittavat perus- ja aineopinnot matematiikan, fysiikan ja kemian opettajan kandiohjelman matematiikka/fysiikka/kemia toisena opetettavana aineena vaatimusten mukaan.

Geotieteiden kandiohjelma

Kemian kandiohjelma

Maantieteen kandiohjelma

Matemaattisten tieteiden kandiohjelma