Neuvontaa ja ohjausta kieliopintoihin

Valitse koulutusohjelma

Hae koulutusohjelmaa

Kandiohjelmat

Maisteri- ja lisensiaattiohjelmat

Tohtoriohjelmat

Reset

Kun sinulla on kysyttävää esimerkiksi aiempien kieliopintojen hyväksilukemisesta tai sopivista kielikursseista, haluat tietoa kielikurssien ja kokeiden sisällöistä, kieliopintoihin tai omaan kielitaitoosi liittyy epätietoisuutta tai tarvitset tukea itsenäiseen opiskeluun, voit olla yhteydessä Kielikeskuksen opettajiin, opettajatuutoreihin ja opiskelijaneuvontaan.

Opettajien vastaanotot

Mikäli tarvitset apua kokeiden ja/tai kurssien sisältöihin liittyvissä asioissa, opettajat auttavat sinua vastaanottoaikoinaan tai opetuksen yhteydessä. Opettajat pitävät vastaanottoa opetusperiodien aikana lukuun ottamatta toukokuun intensiivijaksoa.

Löydät opettajat, tiedekuntakoordinaattorit ja heidän vastaanottoaikansa täältä, kohdasta Kielikeskuksen opettajien vastaanottoajat.

Opettajatuutorointi

Jos kieliopintoihin tai omaan kielitaitoosi liittyy epätietoisuutta tai huolia, sinun kannattaa hakeutua Kielikeskuksen opettajatuutorin juttusille.

Opiskelijaneuvonta

Ota yhteyttä Kielikeskuksen opiskelijaneuvontaan muun muassa silloin, kun pohdit miten kursseille tulisi ilmoittautua, mitä kieliopintoja sinun pitää suorittaa tutkintoosi tai kun sinulla on kysyttävää aiempien kieliopintojen hyväksilukemisesta.

Opiskelijaneuvonnan yhteystiedot ja aukioloajat:

ti klo 13–15

Opintotoimisto suljettu kesällä
12.6.-12.8.2019

Fabianinkatu 26, huone 110 (1. krs), PL 4, 00014 Helsingin yliopisto
Esteetön sisäänkäynti Fabianinkatu 26 sisäpihan kautta.

kielikeskus-neuvonta(at)helsinki.fi

Puhelinasiointi:
Kielikeskuksen opiskelijaneuvonnassa ei ole puhelinpalvelua.