Neuvontaa ja ohjausta kieliopintoihin

Kun sinulla on kysyttävää esimerkiksi aiempien kieliopintojen hyväksilukemisesta tai sopivista kielikursseista, haluat tietoa kielikurssien ja kokeiden sisällöistä, kieliopintoihin tai omaan kielitaitoosi liittyy epätietoisuutta tai tarvitset tukea itsenäiseen opiskeluun, voit olla yhteydessä Kielikeskuksen opettajiin, opettajatuutoreihin ja opiskelijaneuvontaan.

Opettajien vastaanotot

Mikäli tarvitset apua kokeiden ja/tai kurssien sisältöihin liittyvissä asioissa, opettajat auttavat sinua vastaanottoaikoinaan tai opetuksen yhteydessä. Opettajat pitävät vastaanottoa opetusperiodien aikana lukuun ottamatta toukokuun intensiivijaksoa.

Löydät opettajat ja heidän vastaanottoaikansa oheisista liitteistä:

arabia, englanti, espanja, finska, italia, japani, kiina, portugali, ranska, saksa, ruotsi, tanska, venäjä, viro, äidinkieli / modersmål

Opettajatuutorointi

Jos kieliopintoihin tai omaan kielitaitoosi liittyy epätietoisuutta tai huolia, sinun kannattaa hakeutua Kielikeskuksen opettajatuutorin juttusille.

Opiskelijaneuvonta

Ota yhteyttä Kielikeskuksen opiskelijaneuvontaan muun muassa silloin, kun pohdit miten kursseille tulisi ilmoittautua, mitä kieliopintoja sinun pitää suorittaa tutkintoosi tai kun sinulla on kysyttävää aiempien kieliopintojen hyväksilukemisesta.

Opiskelijaneuvonnan yhteystiedot ja aukioloajat:

TI–KE 12–14

Fabianinkatu 26, huone 110 (1. krs), PL 4, 00014 Helsingin yliopisto
Esteetön sisäänkäynti Fabianinkatu 26 sisäpihan kautta.

Puh. 02941 22690
kielikeskus-neuvonta@helsinki.fi

Muina aikoina Metsätalon opiskelijapalvelut