Tule kuulluksi – yliopistopapit ovat sinua varten

Hämmentääkö maailma, painavatko vaatimukset? Kaipaatko kuuntelijaa ja keskustelukumppania? Helsingin yliopiston yliopistopapit ovat sinua varten uskonnostasi ja vakaumuksestasi riippumatta. He auttavat opiskelijoita erilaisissa opiskeluun ja elämänkysymyksiin liittyvissä asioissa. Yliopistopapit päivystävät kampuksilla lukukausien aikana. Voit sopia tapaamisista myös päivystysajan ulkopuolella soittamalla tai sähköpostitse.

Yliopistopappeja voit pyytää myös esimerkiksi toimittamaan kasteen, hautaan siunaamisen tai vihkimisen.

Yliopistopapit

Leena Huovinen toimii yliopistopappina keskustakampuksella ja Meilahdessa.
Laura Mäntylä toimii yliopistopappina Kumpulan ja Viikin kampuksilla.
Jessica Högnabba toimii ruotsinkielisenä oppilaitospappina kaikilla kampuksilla.

Haluatko tietää lisää?

Yliopistopappien sekä muiden oppilaitospappien toiminnasta ja ajatuksista ja opiskelijoille tarkoitetuista palveluista voit lukea myös Kirkko ja kampus -verkkosivustolta. Tutustu myös Hiljaiseen huoneeseen.