Valtiotieteellisten koulutusohjelmien valinnaiset opinnot

Valitse koulutusohjelma

Hae koulutusohjelmaa

Kandiohjelmat

Maisteri- ja lisensiaattiohjelmat

Tohtoriohjelmat

Palauta oletusarvoihin

Alla on lueteltu valinnaiset opintokokonaisuudet, joita voivat opiskella muutkin kuin koulutusohjelman omat opiskelijat. Lisätietoa kokonaisuuksista löydät WebOodista.

Tietoa mahdollisista rajoituksista oman tutkintosi valinnaisiin opintoihin löydät WebOodista koulutusohjelmasi opinto-oppaasta tai ohjeesta Tutkintoni rakenne ja laajuus.

Huom! Ohjeiden ja WebOodin välistä yhteyttä rakennetaan. Jos päädyt valinnaisen opintokokonaisuuden linkistä WebOodiin sivulle, jonka alalaidassa lukee "ei opetusta WebOodissa" ja "ei tenttejä WebOodissa", etsi sama opintokokonaisuus WebOodin opinto-oppaasta nähdäksesi todellisen tilanteen.

Kandiohjelmien tarjoamat opinnot

Politiikan ja viestinnän kandiohjelma

Sosiaalitieteiden kandiohjelma

Avoin yliopisto järjestää opetusta Sosiaalitieteiden opintokokonaisuuksiin I ja II. Avoimen yliopiston Sosiaalitieteet-sivulle pääset tästä. Opetus on maksutonta läsnä oleville muiden koulutusohjelmien kuin sosiaalititeiden koulutusohjelman perustutkinto-opiskelijoille ja kiintiö on 60 paikkaa/opintojakso. Opintoihin ilmoittaudutaan Avoimen yliopiston ko. opinto-ohjelman kautta Ilmoittaudu –painikkeesta (ei WebOodissa).

Taloustieteen kandiohjelma

Yhteiskunnallisen muutoksen kandiohjelma

Maisteriohjelmien tarjoamat opinnot

Euroopan ja Pohjoismaiden tutkimuksen maisteriohjelma (European and Nordic Studies)

Following modules are offered for students studying in other degree programmes:

Further information about these modules and annual teaching is available in WebOodi in study guide EU module/EU-opintokokonaisuus.

Globaalin politiikan ja viestinnän maisteriohjelma (Global Politics and Communication)

The module is offered in the fourth period of the first year and in the first period of the second year. Responsible teacher: Francesco Boldizzoni

Magisterprogrammet i samhällsvetenskaper

Huomioi, että yhteiskuntatieteiden maisteriohjelman opetuskieli on pääasiassa ruotsi. Joitakin kursseja sekä migration and ethnic relations -kokonaisuus järjestetään englanniksi.

 

 

 

Sosiaalitieteiden maisteriohjelma