Opiskelijoita Minervassa1

Flamman opintoni-lukujärjestyksestä kannattaa siirtyä Opintoni-palveluun

Flamma uudistuu ensi vuoden alussa. Sen palvelut siirtyvät asteittain uuteen julkaisuvälineeseen, Flamma muuttaa toimintojaan ja keskittyy enimmäkseen henkilöstön palvelemiseen ohjeidensa puolesta.

Flamma säilyy kaikille yliopistolaisille avoimena kanavana, josta voi seurata yliopiston päätöksentekoa, strategisia asioita ja yliopistopolitiikkaa. Uutisia kannattaa seurata edelleen Flammasta, jos olet kiinnostunut yliopiston toiminnasta laajemminkin kuin omien opintojen suhteen.

Kalenteri kannattaa siirtää Opintoni-palveluun ennen vuoden vaihdetta

Tärkeitä käytännön muutoksia uudistuksessa on esimerkiksi Flammassa vielä monella opiskelijalla käytössä oleva työkaluista löytyvä Opintoni –osuus ja sen lukujärjestys, ilmoittautumiset, opintosuoritukset ja opinto-oikeudet, jonka käytöstä toivomme opiskelijoiden vähitellen syksyn aikana siirtyvän Opintoni-palveluun.

Flamman Opintoni-osuuden ja kalenterin sijasta kannattaa siirtyä käyttämään uuden Opintoni-palvelun lukujärjestystä ja opintojen suunnittelutyökalua jo nyt, mutta viimeistään lukukauden loppuessa, ennen vuoden vaihdetta. Tämä siksi että uusi Flamma tulee käyttöön ensivuoden 2019 alkupuolella, vanhasta intrasta luovutaan vaiheittain ja opiskelijoiden toivotaan siirtyvän uusien välineiden käyttöön, joita kehitetään heitä varten.

Otamme vastaan toiveita ja ideoita Opintoni-palvelun kehittämiseen, joita voit lähettää Opintoni-palvelussa oikean alakulman Palaute-napin kautta

Lisätietoa:

Kuva: Veikko Somerpuro