Ilmoittaudu Kielikeskuksen 1. periodin kursseille

Kielikeskuksen 1. periodin ilmoittautumiset ovat käynnissä WebOodissa 21.8.2017–27.8.2017. Tiedot lukuvuonna 2017-18 järjestettävistä kielten kursseissa löytyvät kielten oppaista WebOodista: Opinto-oppaat > Kielikeskus > oppaat kielittäin > Opetus-välilehti > 2017-18, 1. periodi > Kieliopinnot.

HUOM! Ilmoittautumisjärjestyksellä ei ole merkitystä Kielikeskuksen kursseille ilmoittauduttaessa. Automaattinen valinta perustuu opiskelijan antamaan tärkeysjärjestykseen, ei ilmoittautumisnopeuteen. Ei ole merkitystä ilmoittaudutaanko maanantaina heti ilmoittautumisten käynnistyttyä vai sunnuntaina juuri ennen ilmoittautumisen päättymistä. Lisätietoja ilmoittautumisohjeissaIlmoittautumiset vahvistetaan annettujen ryhmätoiveiden perusteella 28.8.2017.

Kandidaatin tutkintovaatimuksiin kuuluvia tiedekunta-/koulutusohjelmakohtaisia kielten kursseja alkaa englannissa, ruotsissa ja äidinkielessä. Kurssit järjestetään kampuksittain. Englannin sijasta voit suorittaa tutkintosi vieraaksi kieleksi kurssilla myös espanjan, italian, ranskan, saksan tai venäjän kielen. Kurssien sijasta kielen osaamisen voi osoittaa vaihtoehtoisesti korvaavalla kokeella. Joissain harvinaisemmissa kielissä on myös mahdollisuus osoittaa vieraan kielen taito korvaavalla kokeella (esim. arabia, japani, portugali).

Mikäli aiemmat kokemukset kieltenopiskelusta herättävät huolta tai kysymyksiä, esim. jonkin oppimisvaikeuden ja/tai kielikurssille osallistumisen pelon vuoksi, Kielikeskuksessa järjestetään englannin ja ruotsin kursseja, joilla huomioidaan monenlainen oppijuus.

Tutkintoon vaadittavien opintojen lisäksi voit syventää ja laajentaa kielitaitoasi Kielikeskuksen kursseilla. 1. periodissa alkaa kielten alkeis- ja jatkokursseja sekä erilaisia syventäviä kursseja.

Lukuvuoden 2016-17 tutkintovaatimusten mukaan opiskelevat: Mikäli tarvitset neuvoja kielikurssien vastaavuuksista, ota yhteyttä Kielikeskuksen opiskelijaneuvontaan.