Ilmoittautuminen kevätlukukaudelle 2019

Jos olet ilmoittautunut läsnäolevaksi ainoastaan syyslukukaudelle 2018, mutta jatkat opintojasi vielä kevätlukukaudella 2019, nyt on aika ilmoittautua.

Perustutkinto-opiskelijat

Perustutkinto-opiskelijana voit käydä muuttamassa statuksesi läsnäolevaksi ja maksamassa HYY:n jäsenmaksun Oilissa. Oili on vuodenvaihteessa auki 1.11.2018–15.1.2019. Jos olet ollut syyslukukauden poissaolevana, sinun pitää ensin aktivoida käyttäjätunnuksesi. Vaihtoehtoisesti voit myös maksaa HYY:n jäsenmaksun yleistä viitenumeroa käyttäen ja toimittaa kuitin ilmoittautumisen rekisteröintiä varten opiskelijaneuvontaan. Voit lähettää kuitin myös sähköpostin liitteenä. Tammikuun alusta alkaen voit noutaa HYY:n palvelutoimistolta kevätlukukauden tarran opiskelijakorttiisi. Tarkemmat ilmoittautumisohjeet löydät ohjeesta lukuvuosi-ilmoittautuminen.

Tohtoriopiskelijat

Jos ilmoittaudut poissaolevaksi koko lukuvuodeksi tai läsnäolevaksi pelkästään syyslukukaudeksi ja haluat myöhemmin ilmoittautua läsnäolevaksi kevätlukukaudelle, voit ilmoittautua läsnäolevaksi erillisen lomakkeen kautta viimeistään 15.1.2019. Et voi ilmoittautua läsnäolevaksi mikäli olet jatko-opintojen rekisteriseurannassa.

Lisätietoa ilmoittautumisesta löydät tohtorikoulutettavan lukuvuosi-ilmoittautuminen -ohjeesta.

Kuva: Ari Aalto