Reset
Info EU:n uramahdollisuuksista 4.6.

Info EU:n uramahdollisuuksista ja hallintovirkamieskilpailusta 4.6.

Oletko kiinnostunut kansainvälisistä työtehtävistä, joiden tavoitteena on tuottaa hyötyä yli 500 miljoonalle EU-kansalaiselle? Haluatko osallistua Euroopan tulevaisuuden muovaamiseen? EU:n henkilöstövalintatoimisto julkaisee avoimen kilpailun yleisuran hallintovirkamiehille torstaina 23. toukokuuta.

Tervetuloa infotilaisuuteen EU:n tarjoamista työmahdollisuuksista ja vuoden 2019 hallintovirkamieskilpailusta!

Aika: 4.6. klo 16.30–18.00
Paikka: Porthania 673, Yliopistonkatu 3

Tilaisuudessa kuulet EU-urasta, hallintovirkamieskilpailun hakuvaatimuksista ja -menettelystä sekä Suomen valtion tuesta suomalaishakijoille.

Perusedellytyksenä kilpailuun hakeutumiselle (palkkaluokka AD5) on EU-kansalaisuus, kahden EU:n virallisen kielen taito ja korkeakoulututkinto (vähintään kandidaatin tutkinto tai vastaava) miltä tahansa alalta. Päätoimipaikat sijaitsevat Brysselissä, Luxemburgissa tai Strasbourgissa.

Hakuaika kilpailuun alkaa 23. toukokuuta ja päättyy 25. kesäkuuta klo 12 Brysselin aikaa. Lisätietoja kilpailusta löytyy EU:n henkilöstövalintatoimisto EPSOn verkkosivuilla.

Tilaisuuden ohjelma:

16.30 Miksi EU-uralle?
Mauno Hänninen, kansalaisviestinnän päällikkö, Euroopan komission Suomen-edustusto
Maria Tuomela, lehdistötiedottaja, Euroopan parlamentin Suomen-toimisto
16.50 Vuoden 2019 hallintovirkamieskilpailu – hakeminen ja vaiheet
Maria Nurmi, viestintäasiantuntija, EU:n henkilöstövalintatoimisto
17.30 Miten Suomen valtio tukee suomalaishakijoita?
Jaana Jokelainen, EU-erityisasiantuntija, valtioneuvoston kanslia

Kysymyksiä

Ilmoittaudu viimeistään 3.6. e-lomakkeella.

Tilaisuuden järjestävät Euroopan komission Suomen-edustusto, Euroopan parlamentin Suomen-toimisto ja valtioneuvoston kanslia yhteistyössä Helsingin yliopiston urapalveluiden kanssa.

Lisätietoja tilaisuudesta antaa Helsingin yliopiston urapalvelut (careerservices@helsinki.fi).

Voit seurata lähetystä suorana osoitteesta:

Jälkikäteen tallenne on nähtävissä myös urapalvelujen YouTube-kanavalta.

Tervetuloa!