course assistants

Japanin, kiinan ja korean kieliklubit Kielikeskuksessa

Kieliklubeissa tutustut ihmisiin ja pääset juttelemaan muiden ko. kieltä opiskelleiden ja kieltä äidinkielenään puhuvien kanssa. Klubien tavoitteena on kielitaidon aktivoiminen, ylläpito ja kehittäminen rennossa ilmapiirissä. Klubit ovat osallistujien suunnittelemia. Tapaamiset ovat vapaamuotoisia, niistä ei saa opintopisteitä. Klubeja vetävät kansainväliset opiskelijat.

Kieliklubit ovat Kielikeskuksen järjestämiä ja niihin ovat tervetulleita Helsingin yliopiston opiskelijat ja henkilökunta. Tule rohkeasti mukaan, vaikka kaverin kanssa, alkeillakin pärjää!

Klubit tapaavat joka toinen viikko, perjantaisin klo 14.15 – 15.45 Kielikeskuksella huoneessa 205 (toinen kerros).

Ensimmäinen klubitapaaminen on Pe 16.2. ja seuraavat tapaamiset ovat: 2.3., 16.3., 6.4., ja 20.4. Yhteensä viisi tapaamiskertaa.

Tervetuloa mukaan!

Olethan yhteydessä asiantuntija Nina Suloseen, nina.sulonen (at) helsinki.fi, jos sinulla on kysyttävää, haluat lisätietoja tai sinulla on ideoita klubiaktiviteeteiksi.