Joustavan opinto-oikeuden (JOO) haku syyslukukaudelle 2018 alkaa 1.3.2018

Joustava opinto-oikeus eli JOO-oikeus tarjoaa perus- ja jatkotutkinto-opiskelijoille mahdollisuuden hakea opinto-oikeutta toiseen yliopistoon; esimerkiksi valinnaisen opintokokonaisuuden tai yksittäisten opintojaksojen suorittamista varten.

Kaikki Suomen yliopistot ovat mukana JOO-sopimuksessa, ja opiskelu on opiskelijalle maksutonta. Opiskelijan tulee olla läsnä olevana Helsingin yliopistossa, jotta hän voi hakea joustavaa opinto-oikeutta ja suorittaa opintoja toisessa yliopistossa.

Hakuaika syyslukukaudella 2018 alkaviin opinto-oikeuksiin on 1.3. – 3.4.2018 klo 15.45.

Hakuinfo JOO-opintoja suunnitteleville pidetään ma 26.2.2018 klo 16:00 – 17:00. Paikka: Fabianinkatu 33 - Päärakennus, sali 12.

Tietoa hakumenettelystä löydät täältä.

Jos tarvitset lisätietoja, ota yhteyttä liikkuvuuspalveluihin