Opiskelijoita tietokoneiden ääressä.

Joustavan opinto-oikeuden (JOO) haku syyslukukaudelle 2020 on käynnissä

Joustava opinto-oikeus eli JOO-oikeus tarjoaa perus- ja jatkotutkinto-opiskelijoille mahdollisuuden hakea opinto-oikeutta toiseen yliopistoon; esimerkiksi valinnaisen (sivuaine-) opintokokonaisuuden tai yksittäisten opintojaksojen suorittamista varten.

Kaikki Suomen yliopistot ovat mukana JOO-sopimuksessa, ja opiskelu on opiskelijalle maksutonta. Opiskelijan tulee olla läsnä olevana Helsingin yliopistossa, jotta hän voi hakea joustavaa opinto-oikeutta ja suorittaa opintoja toisessa yliopistossa.

Hakuaika syyslukukaudella 2020 alkaviin opinto-oikeuksiin on 1.3. – 15.4.2020 klo 15:45.

Tietoa hakumenettelystä löydät täältä

Liikkuvuuspalvelut järjestää JOO-hakuinfon JOO-opintoja suunnitteleville ti 3.3.2020 klo 14:00 - 15:00. Paikka: Fabianinkatu 33 - Päärakennus, sali 21.

Jos tarvitset lisätietoja, ota yhteyttä liikkuvuuspalveluihin