Kaisa-kirjasto

Kaisan opiskelijaneuvonta aukeaa 2.7.2018!

Kaisa-talon opiskelijaneuvonnan palvelupiste aukeaa heinäkuussa kesäpäivystykseen. Kesällä Kaisan opiskelijaneuvonta on auki 2.7. maanantaista torstaihin klo 11:00-14:00. Jatkossa tämä Kaisan opiskelijaneuvonnan palvelupiste palvelee opiskelijoita myös kesäpäivystyksen jälkeen, kun keskustakampuksen lähipalvelupisteiden toimintaa keskitetään kirjaston yhteyteen nopean palvelun opiskelijaneuvonta-asioissa. Kaisan opiskelijaneuvontaan ohjataan syksystä 2018 alkaen erityisesti Kruununhaan ja Siltavuoren opiskelijat, kun nämä opiskelijaneuvonnan palvelupisteet menevät kiinni 25.6.2018. Tiedotamme kaikkien palvelupisteiden aukiolosta tarkennetuin tiedoin vielä erikseen heti kesälomien jälkeen.

Kaisan opiskelijaneuvonnan syksystä alkaen pidentyvät aukioloajat palvelevat opiskelijoita paremmin ja mahdollistaa yleisen opintoneuvonnan asioimisen kirjaston käynnin yhteydessä. Kaisassa voit käydä hoitamassa esimerkiksi lukuvuosi-ilmoittautumiset, nimen- ja osoitteenmuutokset, viralliset opintosuoritusotteet, opiskelijoiden matkalippujen ostotodistukset sekä saat yleistä neuvontaa yliopistoon kirjoittautumiseen ja opiskelijaetuuksiin liittyen.

Opiskelijaneuvonnan palvelupisteen rinnalla säilyvät tutut student-sähköpostipalveluosoitteet ja puhelinpalveluajat. Lisäksi voit varata ajan tiedekunta- tai koulutusohjelmakohtaiseen ohjaukseen. Tällöin sinun asiaasi perehdytään jo ennen tapaamista ja paikalle tapaamiseen tulevat ne henkilöt, jotka pystyvät parhaiten asiassa neuvomaan. Myös verkossa tapahtuvaa ohjeistusta ja tiedotusta kehitetään teemapohjaisten Opiskelijan ohjeiden kautta, jotka palvelevat syksystä 2018 alkaen nykyistä paremmin myös opintonsa ennen koulutusuudistusta aloittaneita opiskelijoita – tästäkin tiedotamme kesälomien jälkeen. Aurinkoista kesää kaikille!

Kuva: Linda Tammisto