Kansainväliset Edufi-harjoittelupaikat haussa

Kansainväliset EDUFI-harjoittelupaikat haussa

Haku Opetushallituksen (ex. Cimo) kansainväliseen EDUFI-harjoitteluun on käynnistynyt, ja se päättyy 26.9.!

Harjoitteluun voivat hakea yliopiston opiskelijat ja vastavalmistuneet. Harjoittelijoiksi valitut saavat Opetushallituksen apurahan. Syksyn hakukierroksella voit hakea joko Maaohjelmien tai Organisaatio-ohjelmien paikkoja.

Maaohjelmat:

• Maaohjelmien paikkoja on tarjolla yrityksissä ja paikallisissa järjestöissä Venäjällä, Aasiassa ja Latinalaisessa Amerikassa.
  • Tarkkoja paikkatietoja ei ole etukäteen saatavissa.
  • Opetushallituksen yhteistyökumppanit etsivät jatkoon valituille hakijoille sopivia paikkoja.
  • Apurahan suuruus vaihtelee kohdemaan mukaan.

Organisaatio-ohjelmat:

Organisaatio-ohjelmassa harjoittelupaikkoja on alla olevissa organisaatioissa. Harjoittelupaikkojen sijaintimaa, työtehtävät sekä apuraha on etukäteen määritelty.

A. Suomalaisorganisaatiot sekä Suomen kielen ja kulttuurin opetuspisteet ulkomailla ja ulkosuomalaistoiminta:

• Business Finland (Finpro ja Tekes)
  • Suomen edustustot ulkomailla
  • Kulttuuri- ja tiedeinstituutit
  • Suomen kielen ja kulttuurin opetuspisteet ulkomailla
  • Suomi-kodit
  • Ulkosuomalaiset lehdet ja The Finnish American Heritage Center

B. Kehitysyhteistyötä tekevät organisaatiot ulkomailla

Hakuohjeet ja tarkemmat tiedot EDUFI-harjoittelupaikoista löydät Opetushallituksen sivuilta.