Kansainväliset Edufi-harjoittelupaikat haussa

Kansainväliset Edufi-harjoittelupaikat haussa 6. - 20.2. + info

Kansainvälisten Edufi-harjoittelupaikkojen (ex. CIMO) haku käynnistyy 6.2., ja jatkuu 20.2.2018 saakka. Kevään haussa on tarjolla kaikkiaan 120 kansainvälistä harjoittelumahdollisuutta. Harjoittelupaikkoihin valitut opiskelijat saavat Opetushallituksen apurahan. Apurahaa ei voi yhdistää muihin tukiin, kuten yliopiston harjoittelutukeen tai Erasmus-apurahaan. Edufi-harjoittelupaikkoja voi hakea vielä vuoden valmistumisen jälkeen. Harjoittelupaikkoja löytyy seuraavista organisaatioista:

A. Suomalaisorganisaatiot sekä Suomen kielen ja kulttuurin opetuspisteet ulkomailla ja ulkosuomalaistoiminta

• Finpron ja Tekesin toimistot (Business Finland)
  • Suomen edustustot ulkomailla
  • Kulttuuri- ja tiedeinstituutit
  • Suomen kielen ja kulttuurin opetuspisteet ulkomailla
  • Suomi-kodit
  • Ulkosuomalaiset lehdet ja The Finnish American Heritage Center
  • Urheiluorganisaatiot

B. Kehitysyhteistyötä tekevät organisaatiot ulkomailla

C. Yritykset ja paikalliset järjestöt ulkomailla.

Mieti, mikä olisi sinun kannaltasi paras vaihtoehto. Perinteisesti Suomen edustustopaikoista on ollut kova kilpailu, ja hakijoita on paljon. Paikallisissa organisaatioissa pääset aidosti tutustumaan kohdemaan kulttuuriin. Helsingin yliopiston osalta voidaan nostaa esiin, että paikkoja on mm. yhteiskuntatieteiden ja kultuurialojen, ympäristötieteiden, biologian ja maantieteen opiskelijoille sekä opettajaksi opiskeleville, kansainvälisistä suhteita ja ihmisoikeuksista kiinnostuneille. Kaikki hakuohjeet löydät Edufi-harjoittelusivuilta ja paikat pääset katsomaan suoraan täältä. Haku avautuu 6.2. klo14!

Urapalvelut järjestää Helsingin yliopistolla myös infon Edufi-harjoittelupaikkojen hausta.
Aika: 14.2. klo 14.15 - 16.
Paikka: Helsingin yliopiston päärakennus (Fabianinkatu 33), sali 10
Tilaisuuteen ilmoittaudutaan e-lomakkeella.
Enemmän tietoa infosta löydät urapalvelujen tapahtumakalenterista ja Facebookista.