Tyttö tekee kärrynpyörää kesäillassa

Kesäopinnot 2019

Ennakkotiedot Avoimen yliopiston järjestämistä kesäopinnoista 2019 on nyt julkaistu! Kesäopinnot ovat maksuttomia Helsingin yliopiston läsnä oleville perustutkinto-opiskelijoille.

Kesän koko opintotarjonta on nähtävissä 9.3.2019 alkaen. Kesäopintoja alkaa toukokuun alusta aina elokuun loppuun saakka.

Ilmoittautuminen alkaa 45 päivää ennen kunkin opintojakson alkua. Osaan opinnoista voi ilmoittautua joustavasti omassa aikataulussaan. Huom! Avoimen yliopiston opintoihin ilmoittaudutaan opinto-ohjelmassa (=kurssisivulla) olevan ilmoittautumislinkin kautta.

Avoin yliopisto tarjoaa Helsingin yliopiston opetusohjelmien mukaisia opintoja kaikille niistä kiinnostuneille. Opinnot järjestetään pääosin iltaisin ja verkko-opintoina niin, että opiskelu on mahdollista myös työn ohessa. Lukuvuoden aikana järjestettävät opinnot ovat perustutkinto-opiskelijoille pääsääntöisesti normaalihintaisia (15 e/op).