Labyrintti

Ongelmia opinnoissa? Tule käymään HYYn oikeusturvaklinikalla!

Mietityttävätkö oikeutesi yliopistolla tai oletko kokenut epäkohtia opintojen suorittamisessa? Onko opintojesi edistymiselle muodostunut kohtuuttomia esteitä tai oletko kokenut arvostelun epäoikeudenmukaiseksi?

Oikeusturvaklinikalla saat HYYn asiantuntijalta neuvoja opintoihin liittyvissä oikeusturva-asioissa. Oikeusturvaklinikoita järjestetään Ohjauskulmassa perjantaisin seuraavan aikataulun mukaan:

8.2. klo 11–13
8.3. klo 11–13
3.5. klo 11–13
17.5. klo 11–13

Kannattaa tarkistaa, löydätkö kysymykseesi nopean vastauksen HYYn uudesta oikeusturvaoppaasta. Oppaaseen on koottu yleisimpiä Helsingin yliopiston opiskelijoiden opinnoissaan kohtaamia ongelmia ja niiden ratkaisuja. Voit tutustua oppaaseen netissä osoitteessa hyy.fi/oikeusturva tai hakea oikeusturvaklinikalta tai HYYn palvelutoimistolta mukaasi painetun kappaleen!

Oikeusturvaneuvontaa saat myös sähköpostitse tai puhelimitse HYYn oikeusturvaneuvonnasta vastaavalta asiantuntijalta. Muissa kuin opintoihin liittyvissä asioissa HYYn jäsenet ovat oikeutettuja maksuttomaan oikeusapuun, jota tarjoaa Pykälän oikeusapuvaliokunta. Ruotsinkielistä oikeusapua tarjoaa Codex.

Lue lisää Ohjauskulmasta!