Think Career -harjoitteluohjelma

Opiskelija, haku Think Career -ohjelman harjoittelupaikkoihin on auki!

Think Career -harjoitteluohjelma on yliopiston urapalveluiden koordinoima harjoitteluohjelma, jonka tavoitteena on löytää Helsingin yliopiston opiskelijoille uusia harjoittelumahdollisuuksia pk-yrityksistä ja järjestöistä. Ohjelmassa on mukana työnantajia yhteiskunnan eri aloilta.

Ensimmäiset Think Career -ohjelman harjoittelupaikat on nyt julkaistu opiskelijoiden haettaviksi. Harjoittelupaikoissa tarjolla olevat työtehtävät liittyvät mm. viestintään, markkinointiin, henkilöstöhallintoon ja erilaisiin projekti- ja selvitystehtäviin. Kaikki Think Career -harjoittelupaikat ovat palkallisia. Paikkoja haetaan pääosin Tiitus-rekrytointisovelluksen kautta tai suoraan työnantajalle lähetettävällä hakemuksella. Tarkat hakuohjeet löydät harjoittelupaikkailmoituksista, jotka on koottu harjoitteluohjelman verkkosivujen Harjoittelupaikat-osioon. Uusia harjoittelupaikkailmoituksia päivitetään sivulle marraskuun aikana.

Think Career -ohjelman harjoittelupaikkojen hakeminen kannattaa, sillä

• Pienessä organisaatiossa harjoittelija saa usein paljon vastuuta sekä monipuolisen tehtävänkuvan. Toisaalta harjoittelijalta odotetaan oma-aloitteista ja itseohjautuvaa asennetta sekä ennakkoluulotonta suhtautumista erilaisiin työtehtäviin – myös sellaisiin, jotka eivät välttämättä ole omalla mukavuusalueella.
  • Pääset suorittamaan harjoittelusi työpaikassa, jossa on ajankohtaisin tieto yliopistoharjoittelun käytänteistä ja valmiutta harjoittelijan ohjaukseen.
  • Ohjelman harjoittelupaikkoihin valitut opiskelijat kutsumme mukaan tammikuussa 2019 järjestettävään kick-off -tilaisuuteen, jossa saat tukea onnistuneen harjoittelujakson toteuttamiseen. Ohjelman harjoittelijoille perustamme myös toiveiden mukaan vertaisverkoston, jossa voit vaihtaa kokemuksiasi harjoittelusta.

Yliopiston urapalvelut ja Kumous - Moniosaajan tie unelmatöihin järjestävät ohjelman harjoittelupaikkojen hakemisen tueksi webinaarin Moniosaaja, tiivistä taitosi ja nappaa opiskelun ohella harjoittelupaikka! Webinaari järjestetään maanantaina 12.11.2018 klo 16–17. Webinaaria suositellaan erityisesti opiskelijoille, jotka aikovat hakea Think Career -ohjelman harjoittelupaikkoja, mutta mukaan voivat ilmoittautua kaikki Helsingin yliopiston opiskelijat, joille aihe on ajankohtainen. Lue tarkempi kuvaus webinaarista ja ilmoittaudu mukaan viimeistään 11.11.2018.

Lue lisää Think Career -ohjelman verkkosivuilta ja tutustu erityisesti Opiskelijalle-osion sisältöihin!