Opiskelija, lue tämä ensin!

Onneksi olkoon! Olet löytänyt tiesi uudelle opiskelijoiden ohjesivustolle, josta löydät ohjeet opintojen aloittamiseen, suunnitteluun ja suorittamiseen syksyllä aloittavissa koulutusohjelmissa.

Jotta sivuston käyttö olisi helppoa, teimme sinulle tämän pikaohjeen. Sen luettuasi tiedät, miten löydät sivustolta sinulle tärkeät ohjeet ja tiedot.

Huom.: Ohjeet koskevat vain uusissa 1.8.2017 aloittavissa koulutusohjelmissa aloittavia ja koulutusohjelmiin siirtyneitä opiskelijoita. Vanhoissa pääaineissa opiskelevat löytävät siirtymäaikana ohjeistuksensa sieltä mistä ennenkin.

NÄIN KÄYTÄT OPISKELIJAN OHJEET -SIVUSTOA

1. Valitse koulutusohjelmavalikosta oma koulutusohjelmasi.
    Näin näet sekä kaikkia yliopiston opiskelijoita että juuri oman koulutusohjelmasi opiskelijoita koskevat ohjeet. Sivustolla ei siis ole perinteistä ”puurakennetta”, vaan näkemäsi sisältö muuttuu sen mukaan, minkä koulutusohjelmavalinnan teet.

2. Etsi sisältöä haulla tai valmiista teemoista.
    Jos olet uusi opiskelija, tutustu ensimmäisenä Uudelle opiskelijalle -teeman sisältöön. Teemat löydät selaamalla Opiskelijan ohjeet -sivua alaspäin. Lue erityisesti ohje Uuden opiskelijan ensiaskeleet sekä tutustu oman tiedekuntasi tuutorointi- ja orientaatio-ohjeisiin.
    Hakua käyttäessäsi voit kokeilla hakuja myös sanojen alkuosilla parhaiden tulosten saavuttamiseksi.

3. Pääset takaisin etusivulle yläpalkin painikkeesta Opiskelijan ohjeet.