opiskelija tekemässä tutkimusta

Ota talteen tarpeelliset artikkelit, pääsy voi lakata

Helsingin yliopiston kirjaston pääsy Taylor & Francis ja Wiley lehtikustantajien lehtiin perustuu FinELib-konsortiosopimukseen, joka päättyi 31.12.2018. FinELibin neuvottelut molempien kustantajien kanssa jatkuvat, mutta on mahdollista, että uutta sopimusta ei synny ja näiden kustantajien lehtiin ei ole pääsyä tammikuun jälkeen.

Nyt kannattaa varmuuden vuoksi tarkistaa onko käyttämissäsi lehdissä Taylor & Francisin tai Wileyn lehtiä ja ottaa talteen esimerkiksi opinnäytteessä tarvitsemisiasi artikkeleita. Huomioithan tallentaessasi, että systemaattinen aineistojen imurointi automaattisilla robottiohjelmilla on kirjaston e-aineistojen käyttöehtojen vastaista ja johtaa pääsyn katkeamiseen välittömästi.

Kirjasto tiedottaa neuvottelutilanteen etenemisestä verkkosivuillaan ja some-kanavissa.

Jos sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä: e-library@helsinki.fi