Reset
Rekrynet: työ- ja harjoittelupaikkojen ilmoitustaulu Helsingin yliopiston opiskelijoille ja vastavalmistuneille

Rekrynet: yli 1200 työ- ja harjoittelupaikkaa tarjolla

Oletko etsimässä harjoittelupaikkaa tai kesätyötä?

Rekrynet on Helsingin yliopiston opiskelijoille ja vastavalmistuneille suunnattu työ- ja harjoittelupaikkojen ilmoitustaulu. Tällä hetkellä opiskelijoidemme joukosta haetaan yli 600 harjoittelijaa, ja kesätyöpaikkailmoituksia on jätetty reilusti yli 200. Huomaa, että yksi kesätyöpaikkailmoitus saattaa pitää sisällään kymmeniä ellei satoja kesätyöpaikkoja. Isot yritykset ja organisaatiot jättävät yhden ilmoituksen, jolla ohjataan tutustumaan paikkatarjontaan organisaation omille sivuille. Kannattaa käydä tutustumassa Rekrynetin tarjontaan - ja samalla tilata paikat sähköpostiin!

Syksystä lähtien Rekrynetissä on ollut mahdollista asettaa paikkavahti. Muutamia vinkkejä vahdin asettamiseen:

• Paikkakunta
    Jos sillä ei ole sinulle merkitystä, millä paikkakunnalla työ- tai harjoittelupaikka sijaitsee, älä valitse paikkakuntaa ollenkaan. Työnantaja valitsee vaihtoehdon Avoin/muu, jos työpaikkoja sijaitsee usealla paikkakunnalla tai työn voi tehdä esim. kotoa käsin. Urapalvelut moderoi paikkoja ja merkitsee paikkakunnan, jos työnantaja on sen jättänyt merkitsemättä.
  • Koulutusalat
    Luokka ei-koulutusalasidonnainen voi sisältää sellaisia paikkoja, jotka kiinnostavat myös sinua. Koulutusaloja kannattaa mieluummin valita enemmän kuin liian vähän. Urapalvelut moderoi myös koulutusaloja.
  • Vapaa sanahaku
    Mikäli haluat tilata paikkoja vapaasanahaulla, esim. termillä psykologi, silloin voit jättää koulutusalan valitsematta, ja kirjoittaa hakusanasi siinä muodossa, että sillä on mahdollisuus taipua eri muotoihin.
  • Paikkojen laatu ja työaika
    Jollet poista rakseja paikkojen laadun (työ-, harjoittelupaikat, gradu, diplomityöt tai projektityötarjoukset tai muut) tai työajan valikoista, saat sähköpostiisi nämä kaikki. Poistamalla rasteja voit rajata tilaustasi.
  • Valintasi mukaan saat paikat postiisi kerran viikossa tai joka arkipäivä.

Paikkavahti tilataan Rekrynetistä rajaamalla hakuehtoja ja klikkaamalla "Tilaa paikkavahti".