Rekrynet

Rekrynetissä yli 500 avointa harjoittelupaikkailmoitusta

Oletko etsimässä itsellesi harjoittelupaikkaa vuodelle 2018? Nyt kannattaa aktivoitua haun suhteen, ja seurata myös Rekrynetin tarjontaa. Tällä hetkellä palvelussa on avoinna yli 500 eri alojen harjoittelupaikkailmoitusta, ja yhdellä ilmoituksella saatetaan hakea useampaa harjoittelijaa. Huomaa, että Rekrynetistä voit tilata paikkatarjoukset myös sähköpostiisi paikkavahdin avulla.

Tämä on yksi kanava etsiä harjoittelupaikkaa, mutta viime vuonna harjoittelijoille tehdyn palautekyselyn perusteella suuri osa opiskelijoista (40 %) löysi harjoittelupaikan ottamalla suoraan yhteyttä työnantajaan, josta olivat kiinnostuneita. Saaduista palautteista koottiin vinkit opiskelijoille, jotka ovat vasta harjoittelupaikkaa etsimässä.

Yksi paikka tavata työnantajia on Contact Forum, joka on suurin yliopisto-opiskelijoille ja vastavalmistuneille suunnattu rektytointitapahtuma. Messut järjestetään 17.1. klo 10 -18 Messukeskuksessa. Tutustu näytteilleasettajiin ja valmistaudu tapaamiseen!

Urapalvelut järjestää vielä tammikuussa harjoitteluinfot suomeksi ja englanniksi.

• Harjoitteluinfo
    Paikka: Keskustan Think Company (Yliopistonkatu 4, Lounge)
    Aika: pe 26.1. 12.00 – 12.20

Tule kuulemaan mm. harjoittelutuen muuttuneista hakukäytännöistä. Miten suoritan tutkintoon kuuluvan harjoittelun? Mikä on harjoittelutuki? Käytännön vinkit harjoittelupaikan hakuun saat harjoitteluinfoa seuraavasta työnhakuinfosta. Ilmoittaudu e-lomakkeella.

• Traineeship info (in English)
    Place: Center Think Company (Yliopistonkatu 4, Lounge)
    Time: Tue 23.1. at 14.00 – 14.20

How do I conduct a traineeship for my degree? What is a traineeship subsidy? In this session, we focus on the practices of the University of Helsinki. Tips on how to find a traineeship you will get at the following job hunting info. Please, sign up.

Kaikki harjoitteluohjeet löytävät myös Opiskelijan ohjeista teemasta ”Harjoittelu”. Tapahtumakalenterista löydät urapalvelujen muut tapahtumat, ensimmäinen työnhakuinfo ja CV-työpaja järjestetään Viikissä 16.1.

Lue myös harjoittelijoiden kokemuksista ja työnantajan vinkit: