ASK ME

TERVETULOA UUDET OPISKELIJAT!

ASK ME!

Lukuvuoden alku on käsillä ja yliopiston opiskelijapalveluiden yli 250 opiskelun ja opintohallinnon asiantuntijaa odottavat kovasti saapumistanne! Yliopiston koulutusohjelmat sekä palvelut ovat uudistuneet merkittävästi viime vuoden aikana ja moni asia on muuttunut. Haluamme varmistaa, että löydät meidät helposti ja kynnyksesi kysyä on mahdollisimman matala. Tunnistatkin opiskelijapalveluiden henkilökunnan lukukauden alussa pinkeistä ASK ME! -paidoista.

Missä on luentosali? Missä on lähin UniCafe? Mistä voin lainata kirjoja tai löytää rauhallisen opiskelupaikan? Monissa uuden opiskelijan arjen kysymyksissä myös kaikki yliopistoyhteisömme konkarit osaavat auttaa sinua. Olemmekin siis haastaneet myös opetus- ja muun palveluhenkilökunnan mukaan kantamaan ASK ME! -rintamerkkejä. Ethän siis epäröi kysyä!

Nähdään pian!