kuva: Veikko Somerpuro

Tietoisku Opiskelijan digitaalisista oppimisympäristöistä ma 10.9. - ilmoittaudu mukaan!

Tietoisku pidetään maanantaina 10.9. klo 14.15-16 (Fabianinkatu 24, sali 532).

Tilaisuuden alussa käydään lyhyesti esitellen läpi opiskelijan keskeisimmät digitaaliset oppimisympäristöt (mm. Opintoni, Opiskelijan ohjeet, WebOodi ja Moodle). Tämän jälkeen tilaisuuden loppuosa on varattu opiskelijoiden kysymyksille ja henkilökohtaiselle neuvonnalle. Tietoisku tapahtuu tavallisessa luentosalissa, eikä omaa tietokonetta välttämättä tarvita. Halutessasi voit kuitenkin ottaa mukaan kannettavan tietokoneen tai tabletin. Ensimmäisen tunnin aikana esitellään järjestelmät ja toisella tunnilla voidaan perehtyä tarkemmin opiskelijoiden kysymyksiin.

Tietoiskuun voi tulla myös ilmoittautumatta, mutta halutessasi voit ilmoittautua etukäteen e-lomakkeella, ja kertoa jo siinä tarkemmin, mikä juuri sinua askarruttaa.

Lisätietoa tietoiskuista sekä seuraavien tietoiskujen ajat ja paikat löydät Opiskelijan ohjeista. Samasta ohjeesta löydät tietoa myös muista yliopistolla järjestettävistä infotilaisuuksista.

Muistathan myös suorittaa Opiskelijan digitaidot (3 op) - opintojakson heti opintojesi alussa! Opintojaksolla tutustut digitaaliseen oppimisympäristöön, jossa tulet toimimaan koko opintojesi ajan.

kuva: Veikko Somerpuro