Koe kampus! Helsingin yliopisto

Töihin Koe kampus! -tapahtumaan 25.10.2018

Tahdotko tarjota auttavat silmäsi ja korvasi lukiolaiselle Koe kampus! –tapahtumassa 25.10.2018?

Juuri sinä olet lukiolaiselle se kiinnostavin henkilö Helsingin yliopistolla, koska hänellä on sama unelma kuin sinullakin: päästä opiskelemaan Helsingin yliopistoon.

Ilmoittaudu mukaan aina syyskuun loppuun asti e-lomakkeella (johon löydät linkin myös tämän viestin alta) seuraaviin ohjelmanumeroihin:

Tapahtumatori
Lukiolaisten HY:n koulutustarjontatuntemuksessa on eroja. Suurin osa ei tiedä niistä juurikaan mitään. Miten kerrot juuri ne parhaat asiat omasta koulutusohjelmastasi tai –alastasi? Ständit ovat mielellään toiminnallisia ja vuorovaikutteisia, jotta saat kävijän pysähtymään ja miettimään sen tarjoamia sisältöjä.

Ohjatut kiertokävelyt
Tahdotko auttaa kävijää keräämään tietoa siitä, miksi kannattaisi hakea yliopistoon ja opiskelemaan tietylle kampukselle? Kiertokävelykierroksen aikana voit näyttää ja kertoa missä oman tiedekuntasi parhaat paikat opiskella ja viettää vapaa-aikaa. Autat siis Koe kampus! -kävijää fiilistelemään kenties jo tulevaa kotitiedekuntaansa ja yliopisto-opiskelijan arkea!

Koe kampus Keskustakampuksella, Viikin ja Kumpulan kampuksilla
Koe kampus! tapahtuma järjestetään samanaikaisesti Keskustakampuksen, Kumpulan ja Viikin kampuksilla. Se, minkä kampuksen ohjelmassa olet mukana, määräytyy edustamasi koulutusalan/koulutusohjelman mukaan:

• Tiedekulma/Porthania: humanistinen, lääketieteellinen, oikeustieteellinen, teologinen, valtiotieteellinen, kasvatustieteellinen. Ohjelman kesto: 10-13.00.
  • Siltavuorenpenger: kasvatustieteellinen. Ohjelman kesto: 10-15.00.
  • Kumpula: matemaattis-luonnontieteellinen. Ohjelman kesto: 10-13.00.
  • Viikki: bio- ja ympäristötieteellinen, maatalous-metsätieteellinen (eläinlääketieteen ja farmasian opiskelijat rekrytoidaan muuta kautta). Ohjelman kesto: 10-14.00.

Ilmoittautumislomake, jonka täytettyäsi ja lähetettyäsi saat tarkemmat ohjeet miten valmistautua Koe kampus! –päivään 25.10.2018. Tutustu ohjelmaan tarkemmin Koe kampus! –tapahtuman tavoitteisiin ja ohjelmanumeroihin tapahtuman verkkosivuilla.

Lisätietoja: Anne Hopia, markkinointisuunnittelija, hakijapalvelut: anne.hopia@helsinki.fi