Tule esittelemään Helsingin yliopistoa lukiolaisille!

Oletko tyytyväinen omiin opintoihisi ja haluaisit muidenkin tietävän miksi Helsingin yliopistoon kannattaa hakea? Haluatko kertoa omasta opintosuuntauksestasi lukiolaisille ja samalla olla tärkeä osa jatkumoa, jonka perusteella lukiolainen tekee lopullisen päätöksen koskien mahdollisia tulevaa opiskeluaan? Jos tämä kuulostaa sinun heiniltäsi, hae mukaan mukavaan lukioesittelijäjoukkoomme.

Lukuvuoden 2018-2019 koulutukset

• 15.1.2018 klo 16-18, Keskustakampus: sali 5 (Fabianinkatu 33)
  • 3.12.2018 klo 16-18, Kumpulan kampus: Exactum C323 (Gustaf Hällströminkatu 2B)
  • 28.1.2019 klo 16-18, Viikin kampus: Infokeskuksen sali 127 (sali3) (Viikinkaari 11)

Koulutuksiin voi ilmoittautua sähköisellä lomakkeella

Lukioesittelijänä saat sitä paitsi:

• Oppia työelämässä tärkeitä vuorovaikutustaitoja
  • Päästä vaikuttamaan oman alasi/koulutusohjelmasi näkyvyyteen lukiolaisten ja opojen keskuudessa
  • Työtodistuksen tehdystä työpanoksesta ja t-paidan
  • Palkkion tehdystä työstä

Helsingin yliopiston esittelijäverkoston jäsenenä pääset

• Pitämään esittelyjä lukioissa ympäri maan
  • Pääset halutessasi myös ketterästi mukaan muihin yliopiston tapahtumiin avustamaan, tunnemmehan sinut jo valmiiksi

Esittelyissä kerrot lukiolaisille Helsingin yliopistosta, opiskelusta ja opinnoista mm. oman tarinasi kautta. Esittelyjä pidetään sekä lukioissa että yliopistolla ympäri lukuvuoden. Voit myös itse sopia lukioiden kanssa esittelyistä. Esittelyjä voi pitää yksin, pareittain tai 3-4 hengen ryhmissä – riippuen kunkin tilaisuuden tarpeista. Esitysten kesto vaihtelee 30-60 min. ja materiaalina käytetään soveltuvin osin hakijapalveluiden ja tiedekuntien tuottamia powerpoint-esityksiä.

Esittelyistä maksetaan 30 euron palkkio (veronalaista tuloa), minkä lisäksi korvataan mahdolliset matkakulut. Palkkion maksamisen edellytyksenä on hakijapalveluiden koulutukseen osallistuminen. Koulutuksessa käydään läpi yhdessä hakijapalveluiden tuottamat esittelydiat sekä esittelijäverkoston toimintaperiaatteet.

Lisätietoja antaa markkinointisuunnittelijat anne.hopia (at) helsinki.fi ja rosa.welander (at) helsinki.fi

Tervetuloa mukaan Esittelijäverkostoon!