Tule esittelemään Helsingin yliopistoa lukiolaisille!

Oletko tyytyväinen omiin opintoihisi ja haluaisit muidenkin tietävän miksi Helsingin yliopistoon kannattaa hakea? Haluatko kertoa omasta opintosuuntauksestasi lukiolaisille ja samalla olla tärkeä osa jatkumoa, jonka perusteella lukiolainen tekee lopullisen päätöksen koskien mahdollisia tulevaa opiskeluaan? Jos tämä kuulostaa sinun heiniltäsi, hae mukaan mukavaan lukioesittelijäjoukkoomme.

Lukioesittelijänä saat sitä paitsi:

• Oppia työelämässä tärkeitä vuorovaikutustaitoja
  • Päästä vaikuttamaan oman alasi/koulutusohjelmasi näkyvyyteen lukiolaisten ja opojen keskuudessa
  • Työtodistuksen tehdystä työpanoksesta ja t-paidan
  • Palkkion tehdystä työstä

Helsingin yliopiston esittelijäverkoston jäsenenä pääset

• Pitämään esittelyjä lukioissa ympäri maan
  • Pääset halutessasi myös ketterästi mukaan muihin yliopiston tapahtumiin avustamaan, tunnemmehan sinut jo valmiiksi

Esittelyissä kerrot lukiolaisille Helsingin yliopistosta, opiskelusta ja opinnoista mm. oman tarinasi kautta. Esittelyjä pidetään sekä lukioissa että yliopistolla ympäri lukuvuoden. Voit myös itse sopia lukioiden kanssa esittelyistä. Esittelyjä voi pitää yksin, pareittain tai 3-4 hengen ryhmissä – riippuen kunkin tilaisuuden tarpeista. Esitysten kesto vaihtelee 30-60 min. ja materiaalina käytetään soveltuvin osin hakijapalveluiden ja tiedekuntien tuottamia powerpoint-esityksiä.

Esittelyistä maksetaan 30 euron palkkio (veronalaista tuloa), minkä lisäksi korvataan mahdolliset matkakulut. Palkkion maksamisen edellytyksenä on hakijapalveluiden koulutukseen osallistuminen. Koulutuksessa käydään läpi yhdessä hakijapalveluiden tuottamat esittelydiat sekä esittelijäverkoston toimintaperiaatteet.

Lukuvuoden 2018-2019 ensimmäinen koulutus 15.10.2018

Koulutus järjestetään Helsingin yliopiston päärakennuksen sali 15 klo 16-18.00. Koulutuksiin voi ilmoittautua sähköisellä lomakkeella.

Lisätietoja antaa markkinointisuunnittelijat anne.hopia (at) helsinki.fi ja rosa.welander (at) helsinki.fi

Tervetuloa mukaan Esittelijäverkostoon!