Reset
Juhlaluennot kuva

Tule kuuntelemaan uusien professorien juhlaluentoja 29.5.

Yliopiston 18 uutta professoria pitävät juhlaluentona keskiviikkona 29.5. klo 14 alkaen. Luennot ovat yleistajuisia, 20 minuutin johdatuksia professorien omaan tieteenalaan ja ajankohtaisiin tutkimuskysymyksiin. Luentoja voi seurata paikan päällä yliopiston päärakennuksessa (Fabianinkatu 33) tai suorina videolähetyksinä. Luennot ovat kaikille avoimia.

Ennen luentoa tiedekunnan dekaani tai varadekaani esittelee professorin. Luennot pidetään viidessä salissa, ja yleisö voi vaihtaa salia taukojen aikana.

Luentojen jälkeen pidettävässä tervetuliaisjuhlassa luennoi professori Vincenzo Cerullo, joka keskittyy tutkimuksessaan innovatiivisten syöpärokotteiden kehittämiseen.

- Keskityn tutkimuksessani kehittämään innovatiivisia syöpärokotteita, joiden rakennuspalikoina käytetään viruksia. Virukset ovat loistava voimavara, sillä ne ovat kehittyneet rinta rinnan ihmisen kanssa. Itse asiassa immuunipuolustus havaitsee virukset helposti, toisin kuin salavihkaiset kasvaimet.

Kaikille avoin tervetuliaisjuhla alkaa klo 16 juhlasalissa.

Tutustu tarkemmin uusiin professoreihin ja päivän ohjelmaan