Humanistisen ja teologisen tiedekunnan valinnaisten opintojen ja maisterioptioiden iltapäivä 8.11.

Tee tutkinnostasi itsesi näköinen! Tule tutustumaan humanistisen ja teologisen tiedekunnan tarjoamiin valinnaisiin opintokokonaisuuksiin ja maisterioptioihin Metsätalolle 8. marraskuuta.

Tiesitkö, että humanistisessa ja teologisessa tiedekunnassa on yhteensä yli 200 erilaista valinnaisten opintojen kokonaisuutta? Tiedätkö, mitä maisterioptioita sinulle on tarjolla kandin tutkintosi jälkeen?

Metsätalon opiskelijapalvelut järjestävät tietoiskuja valinnaisista opintokokonaisuuksista ja maisterioptioista.

Iltapäivän aikana pidetään kolme saman sisältöistä infotilaisuutta, kaksi suomeksi ja yksi ruotsiksi:

• klo. 15.15 Valintoja ja optioita
  • klo. 15.45 Val och optioner
  • klo. 16.15 Valintoja ja optioita

Iltapäivän aikana opit, millaisia opintokokonaisuuksia sinulle on tarjolla ja mistä löydät lisätietoa kokonaisuuksista. Kuulet myös, miten voit valinnoillasi vaikuttaa sinulle tarjolla olevien maisterioptioiden määrään!

Tietoiskujen ohessa humanistisen ja teologisen koulutusohjelmat esittelevät tarjoamiaan opintokokonaisuuksia ja maisterioptioita omilla infopisteillään, joilta voit poiketa kysymään lisätietoa opintojen sisällöistä.

Myös liikkuvuuspalvelut ovat mukana tapahtumassa omalla pisteellään. Liikkuvuuspalveluilta saat tietoa esimerkiksi opiskelijavaihdosta ja JOO-opinnoista.

Lisäksi Metsätalon opiskelijapalveluilla on oma neuvontapisteensä. Tule kysymään neuvoa omaan tilanteeseesi tai kokeilemaan uutta maisterioptiokonetta!

Tilaisuus järjestetään 8.11. Metsätalon 1. ja 3. kerroksessa klo. 15­–17. Infotilaisuudet pidetään Metsätalon salissa 6. Liikkuvuus- ja opiskelijapalveluiden pisteet ovat salissa 10.

Tervetuloa mukaan!