Råd och handledning i språkstudier

Om du har frågor som t.ex. gäller tillgodoräknande av tidigare språkstudier eller lämpliga språkkurser, du vill ha information om innehållet i språkkurser och prov, du är osäker på något som gäller språkstudierna eller dina egna språkkunskaper eller om du behöver stöd för självständiga studier, kan du kontakta lärarna, lärartutorerna och Språkcentrums studiebyrå.

Lärarnas mottagningar

Om du behöver råd i fråga om innehållet i prov och/eller kurser hjälper lärarna dig under sina mottagningstider och i samband med undervisningen. Lärarna håller sina mottagningar under undervisningsperioderna med undantag för intensivperioden i maj.

Lärarna och deras mottagningstider hittar du här.

Lärartutorerna

Om du är osäker på eller bekymrar dig över någonting som har att göra med dina språkstudier, gör du klokt i att kontakta någon av Språkcentrums lärartutorer.

Studiebyrån

Kontakta Språkcentrums studiebyrå till exempel om du undrar hur du borde anmäla dig till kurser, vilka språkstudier som är obligatoriska i din examen och om du har frågor som gäller tillgodoräknande av tidigare språkstudier.

Studiebyråns kontaktuppgifter och öppettider:

Tis kl. 13-15

Obs!
Stängd 27.8.2019

Fabiansgatan 26, rum 110 (vån. 1), PB 4, 00014 Helsingfors universitet
Tillgänglig ingång via innergården på Fabiansgatan 26.

kielikeskus-neuvonta(at)helsinki.fi