Uppdatering av kontakt- och personuppgifterna

Adressändring

Om du byter adress kan du själv ändra dina kontaktuppgifter i WebOodi eller meddela ändringen till studentservicen. Du kan göra adressändringen på alla serviceställen.

Kom även ihåg att meddela dina nya kontaktuppgifter till SHVS och universitetsbiblioteket.

När du flyttar ska du också göra en officiell flyttanmälan till magistraten och Posti. Anvisningar för att göra flyttanmälan finns här.

Namnändring

En namnändring meddelas alltid till studenservicen. Vid namnändring ska du uppvisa pass, körkort, ett officiellt ID-kort, ämbetsintyg eller en annan tillförlitlig utredning över ändringen. Du kan göra namnändringsanmälan på alla serviceställen. Notera, att du även måste meddela Helpdesk för att överföra uppgifterna till behörighetssystemet.