Valfria matematisk-naturvetenskapliga studier

Nedan finns uppräknade de valfria studiehelheter som kan väljas av andra än utbildningsprogrammets egna studerande. Ytterligare information om helheterna hittar du på WebOodi.

Information om möjliga begränsningar till din examens valfria studier hittar du på WebOodi i studiehandboken för ditt eget utbildningsprogram.

Obs! Kopplingen mellan anvisningarna och WebOodi utvecklas. Om du klickar på en länk till en valfri studiehelhet och hamnar på en sida i WebOodi där det sägs att det inte finns undervisning eller tenter, kolla upp samma studiehelhet i WebOodis studiehandböcker för att få rätt information.

Kandidatprogrammens valfria studier

Kandidatprogrammet i datavetenskap

Kandidatprogrammet i fysikaliska vetenskaper

Lärarstuderande som studerar matematik/fysik/kemi som andra undervisningsämne avlägger grund- och ämnesstudier för lärare i kandidatprogrammet för ämneslärare i matematik, fysik och kemi enligt fordringar.

Kandidatprogrammet i geografi

Kandidatprogrammet i geovetenskap

Kandidatprogrammet i kemi

Kandidatprogrammet i matematiska vetenskaper