Valfria teologiska studier

Nedan finns uppräknade de valfria studiehelheter som kan väljas av andra än utbildningsprogrammets egna studerande. Ytterligare information om helheterna hittar du på WebOodi.

Information om möjliga begränsningar till din examens valfria studier hittar du på WebOodi i studiehandboken för ditt eget utbildningsprogram.

Obs! Kopplingen mellan anvisningarna och WebOodi utvecklas. Om du klickar på en länk till en valfri studiehelhet och hamnar på en sida i WebOodi där det sägs att det inte finns undervisning eller tenter, kolla upp samma studiehelhet i WebOodis studiehandböcker för att få rätt information.

Magisterprogrammens valfria studier

Magisterprogrammet i teologi och religionsforskning

Studerande rekommenderas avlägga grundstudier i teologi och religionsforskning (TUK-100) eller motsvarande studier före dessa helheter. Om alla anmälda inte ryms med, har studerande i kandidat- och magisterprogrammen i teologi och religionsforskning förkörsrätt.