Ansökan om flexibel studierätt (JOO) för vårens studier 2018. Ansökningstiden för höstens studier slutar 02.10.2017.

Det riksomfattande avtalet för flexibel studierätt (JOO) ger dig som examensstuderande möjlighet till en mångsidig grund- eller postgradual examen genom att det är möjligt att inkludera valfria (biämnes)studier och studiehelheter från andra universitet.

Alla universitet i Finland har ingått ett avtal om flexibel studierätt (JOO). Avtalet innebär att studenterna kan inkludera studier vid andra finländska universitet i sin examen. JOO-studier är avgiftsfria för studenten. Studenten ska vara närvaroanmäld vid sitt hemuniversitet för att kunna ansöka om flexibel studierätt och avlägga studier vid ett annat universitet.

Ansökningstiden för vårens studier är 1.9. - 2.10.2017, kl. 15.45.

Mer information om universitetsvisa anvisningar finns här.

Mer information från Mobilitetsservice.