Uni söker dig som vill berätta om dina studier!

Varje år görs det en hel del studentrekryteringsarbete för att berätta om studiemöjligheterna på Helsingfors universitet och här behöver vi din hjälp! Om du vill representera ditt utbildningsprogram och hemuniversitet, lära dig något nytt och samtidigt tjäna en slant, finns det olika sätt du kan ställa upp.

Vad passar mig?

• Vill du pröva på att vara lärare och åka runt och hålla föreläsningar i gymnasier? Uni på väg söker nya föreläsare för hösten 2017!
  • Tycker du om att uppträda och kan tänka dig hålla korta presentationer om HU och ditt utbildningsprogram? Ställ upp i ambassadörsnätverket!
  • Om du redan vet att du har en lucka i kalendern torsdagen den 2 november och kan tänka dig att t.ex. dra rundvandringar för abiturienter på HU eller delta i en paneldiskussion om universitetsstudier – kolla in evenemanget Högskoledagen!

Mer information om Uni på väg, ambassadörsnätverket och Högskoledagen och hur du anmäler ditt intresse att medverka hittar du på Flamma här.